DAMPENDE SEX – part deux

Dampende sex

“Maar we kunnen toch gewoon vrienden blijven?” …
Wat?! … Mannen zijn niet geschapen om vrienden te zijn. Althans, niet met vrouwen.
Bij nader inzien ben ik toch niet zijn ‘ware’. Maar… ik wìl ook niet zijn ware zijn. Ik wil sex! Ongegeneerde, passievolle, dampende sex! Waarom durven mannen dat niet meer?

Decennia lang hebben vrouwen BH’s verbrandt en het initiatief genomen. Mannen mochten geen jagers meer zijn…. Nu loopt de man gedwee achter ons aan , geheel zonder eigen wil.
Ja , subtiele hints op het werk of in de kroeg en stoer doen in het bijzijn van vrienden. Maar als het er op aan komt geeft meneer niet thuis! Dat hij een partner heeft , is niet mijn probleem! En dat hij ook wel eens in een ander suikerpotje wil roeren begrijpt zijn zelfstandige, eigentijdse partner heel goed. Dus houdt zij hem zwaar onder de plak. … En de vrijgezel? Die heeft geen mening! Stelletje lafaards!

Het begon met de Metroman: veel aandacht voor kleding en haardracht, gemanicuurde handen, niet vies van mascara en geïnteresseerd in kunst en cultuur.
Maar dan de Uberman; de mannelijke versie van de Metroman. Daarbij ook nog stoer en zijn geld investeert hij liever in reizen dan in een dure auto.
De Dandy: besteed obsessief veel tijd aan uiterlijk en gedraagt zich overdreven vrouwelijk.
En ook de Emo moest er aan geloven: deze sterk emotionele man toont zijn gevoelens zonder schaamte. Kenmerkend zijn de geverfde haren en de (te) strakke spijkerbroeken.
Als antwoord hierop de Homofoob: deze gedraagt zich overdreven mannelijk en verspreid een sterke afkeur voor homoseksuelen. Alleen om zelf niet als ‘mietje’ bestempeld te worden.
En tegenwoordig de Technoman: de Metroman met speciale aandacht voor gadgets en zeer digitaal aanwezig! Pronkt dan ook graag met de nieuwste technologie.
En tot overmaat van ramp is er nu dit bijgekomen …

Mannen weten zich geen raad, generen zich, na een (sex)relatie. Ze durven geen vrouw meer tegen te spreken. Zelfs een, liefdeloze, snelle wip is van de baan!

Ik wil rehabilitatie van de echte man, ik wil de Retroman terug! Deze brengt ons weer naar de oertijd, heeft weer borsthaar, een ongeschoren baard, gebruikt geen verzorgingsmiddelen en toont zijn emoties niet. Nee, alleen voetbal en bier!
Weten we weer waar we aan toe zijn en hoeven we ons ook niet meer ongemakkelijk te voelen.

“Gewoon vrienden blijven?” … Ammehoela!
Ik heb mijn vrijheid, salaris en een huis. Ik wil alleen maar sex! Ongegeneerde, passievolle, dampende sex! Niets meer en niets minder.

lekker ding7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *