Racist?

Nu weten we wel dat men in omroepland alles doet voor de kijkcijfers maar thrillseeker Arie Boomsma gaat een stapje verder.
Doof en blind voor alle vooroordelen – zoals hij dat zelf ervaart– blijft hij het walhalla in de moslim zien!

Maar heeft hij ook gelijk?

Hoeveel moslims zijn er eigenlijk in Nederland? … Dat is onbekend.

En zijn alle moslims gelovig? Of erger, radicaal?

Moslim worden is geen probleem. Graag zelfs!
Je hoeft dus alleen maar de Sahada uit te spreken!

Ach, ik ben geen wetenschapper of Arabist (mijn dochter hoopt dat straks wel te worden) maar slechts een autochtoon. Want Nederlander zijn we, zeker de laatste 30 jaar, allemaal. Toch? …
Maar ik weet wel dat het aantal moslims niet geregistreerd wordt en, belangrijker, hoeveel afvalligen – Ridda – er zijn, weet niemand. Mensen die niet leven naar de wil van Mohammed is namelijk verboden! Islam erkent geen afvalligen…

Maar ja, hoe kom je er van af?

Islamverlaters kunnen zo veel represailles verwachten, (uitstoting, doodsbedreigingen, geweld) dat ze daar doorgaans van afzien. Of ze breken, in het geheim, met de islam.
De angst overheerst!

Maar vaak zien zij zichzelf niet eens als afvallige. Ze zijn ze moslim-door-geboorte. Net zoals ik RK achter mijn naam heb staan. En toch ben ik, overtuigd, atheïst.
En, inderdaad, om mij heen zie ik ze genoeg! De vriendinnen van mijn dochter, mijn voormalige werkster of de plaatselijke politica. Al dan niet met hoofddoek. Want je moet wel de schijn ophouden.

“Maar wij bidden nooit, hoor” roepen de meiden als ze hun korte rokje rechttrekken.
En terwijl ze wc doorspoelt roept Shukria: “Ik ga niet naar de moskee. Geen tijd. Ik moet werken.”
En de politica steunt haar oma tijdens de Ramadan maar “IK moet echt wat eten, anders trek ik het niet met deze hitte!” Vreemd genoeg zijn het altijd de (hardwerkende) vrouwen.
En ik heb respect voor deze vrouwen. Anders dan voor de traditionele moslima. Dat zijn de vrouwen waar ik, doorgaans, medelijden mee heb.
Deze vrouwen, uitgehuwelijkt en gekocht in het land van herkomst, stemmen in met de vrouwonvriendelijke, opgelegde ideologie. Zij zullen ook nooit instaan voor de autochtone vrouw. Zij geven goedkeuring aan het totale disrespect, van hun mannen, voor de westerse vrouw!
Maar zij zouden een statement kunnen maken door hun hoofddoek af te zetten. DAT zou een grote stap voorwaarts zijn! Maar nee, angst!
En dankzij deze vrouwen wordt de westerse vrouw als hoer gezien omdat we ons hoofd en ledematen niet bedekken, niet gedienstig zijn, ons niet onderwerpen aan de mannen…

De mannen. De schijnheiligheid. Aangespoord door hun bange, ondergeschikte vrouwen in niqab en burka bespugen zij de Westerse vrouw. En terwijl de ‘eigen’ vrouwen maagd moeten blijven, willen ze wel met zo’n ‘blonde stoot’ naar bed!
Loverboys? Waar komen die toch vandaan? …

Wie heeft ooit bedacht dat moslims onze cultuur zouden verrijken?

Zij tonen totaal geen respect voor onze vrouwen en tradities maar willen wel gebruik maken van ons democratisch stelsel, de uitkeringen, sociale huurwoningen en ander privileges…

Ik heb totaal geen moeite met immigranten. Van welke cultuur of geloof dan ook.
Kijk, die hartchirurg of hoogleraar mag blijven. Zolang die maar wat toevoegt aan onze samenleving en zich daarbij aanpast aan de Nederlandse cultuur. Uitkeringstrekkers, oproerkraaiers of, erger, criminelen hebben hier niets te zoeken.

Nee, het is geen verrijking.
Islamitische migranten krijgen hier alles wat hun hartje begeert en nog is het niet goed!
Wees dankbaar en tevreden!
En als de westerse beschaving zo verdoemd is en het land van herkomst zoveel beter, ga dan terug! Of emigreer naar een ander land. Een land waar je je wel thuis voelt.

    Maar dring je gewoontes en cultuur niet op!

Waar hebben wij dit aan verdiend? Waar is het respect?

Ik hoop dat Arie Boomsma geen fatwa over zich uitgesproken krijgt! Ik wens hem heel veel wijsheid toe met zijn nieuwe programma.

En ik zal nu, in de ogen van de Linksche Gutmensch, wel een racist zijn…
Het zij zo!

4 reacties op “Racist?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *